Nu kom der ro!

Idræt 02

I dag fortsatte vi med redskabsbanen. De hjalp med at sætte den op.
Jeg kørte med samme program som i tirsdags, og jeg kunne tydeligt se, at de allerede havde udviklet sig. Pigen, der ikke kunne lave kolbøtter tog først en tur på stationen med springbræt, plint og madras, og fik hende rundt 2-3 gange, så hun kunne få en fornemmelse af retningen. Transfer til kolbøtte. Derefter gik vi til skråmadrassen, hvor jeg hjalp hende rundt et par gange. Og lige pludselig bum! så kom hun rundt ved egen hjælp. Endda også på rullemadrassen. Hun knækkede koden, og jeg kunne ikke skjule min begejstring. Hun var meget stolt og jeg var også stolt af hende.

Der var meget mere uro i dag end sidste gang, men jeg lod dem. En af drengene lavede salto fra plint, men jeg måtte stoppe ham i det og forbyde det. Skolens regler. Jeg har ikke besluttet, hvad vi skal lave næste gang. Jeg ville gerne udvikle deres færdigheder. De skal i hvert fald stå på hænder. To og to og op ad ribberne.

I morgen er det “matematikkens dag”, og vi har forberedt lidt om solsystem, raketter og udregninger. Eller det har vi sådan set ikke. Vi har fået udleveret materiale, som vi har forberedt os på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kom der ro!